⛈️🍁Välkommen höst🍁⛈️

Det blev inte mycket bad och värme under denna sommaren. Regn o grå himmel fick vi dras med under stora delar.
Hundarna har en hel del aktiviteter för sig. Långa promenader i svampskogarna. Vi har plockat enorma mängder kantareller (en bra bit över 250 liter. Det har känts härligt att kunna ge bort till äldre som har svårt att gå i skogen själva.
Trädgårdsarbete har jag och hundarna pillat mycket med. Det är ro i själen att rensa gårdsplanen på ogräs och kratta mängder av ekollon.

Ia arbetar nu på dagis fram till skolan startar i januari/februari. Hon verkar trivas gott. Ia har även utbildning som Juniorhandlingdomare och ringsekreterare, så många helger går åt att jobba.
Tillsammans med mamma har ia Ringträningar på tisdagar och privata träningar. Dessa bokas genom hemsidan

Sonen Albin har flyttat till eget hus men när längtan till Nocco blir för stor kommer han hit för gos. Albin arbetar som kock på Bollegården, vilket han trivs med. Han jagar en del och fiskade kräftor under förhösten.

Joakim har varit gipsad under 7 veckor efter att ha dragit av hälsenan. Både han o vi längtar efter att få tillbaka gårdskarlen igen.

Nocco har (åter) tagit upp intresset för lydnad i startklass. Men är ma en Prins-Arne så kan man bli akut döv ibland o väldigt ”glömsk”. Ena dagen sitter nom ett näten som en smäck – andra dagen helt lost. Vi har börjat träna med andra så matten får lite annan input.
Nora gick igenom en väldigt jobbig skendräktighet i slutet av sommaren då hon till slut var tvungen att få Galastop för att bryta hennes beteende att vilja Fia allt.
Nu är hon äntligen tillbaka i formen och pigg att hitta på en massa bus o motion. Hon har en fantastisk nos o älskar att springa o jaga. GPS är en fantastisk uppfinning 🤣. Ut i skogen o plocka svamp är verkligen hundarnas grej. Vissa dagar motioneras hon med cykelturer och vissa dagar simtränar både Nora o Nocco på Drömgården. Alla aktiviteter kan ni lätt följa på Facebook.

På tisdagarna har vi fortfarande Ringträningar.
Dessa bokas genom hemsidan. Swish vid anmälan. För den som vill ha privat lektion bokas genom sms eller fråga på messinger.

För exakt ett år sedan förlorade vi vår allas Cocos. Hon var en dröm, mitt allt, min bästa vän o kollega.

Cannstaff har börjat fotografera. Det är kul att kunna erbjuda fina bilder till ägarna. Se under fliken fotografering

är ni intresserade av att komma och träna, ringträna hyra träningshallen, dra ihop en balansbollsträning i grupp eller har andra idéer – tveka inte att ringa Cilla 0707-411185. På gården finns även en sökplattform att befästa doft i o traggla markeringar. Hör av er om det är intressant med en introduktion.

HLR utbildning anornas vb till grupper. Läs om upplägg under prislista

Det blev en spretig uppdatering men ska försöka uppdatera hemsidan oftare

Ha en fin höst. Glöm inte att ha kul med er hund. Soffmys o massage är stunder som ger oxytocinboost. Fantastiska upplevelser för att binda tillit. Passa på att njuta.

// Cilla

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.