Uppdatering

2018-06-13

 

Ia har varit på en del tävlingar där hon vunnit juniorhandling.

I Gimo vann hon BIS juniorhandler och därmed kvalad till en landslagsbiljett.

Juni (amerikanska cockern) har flyttat till en underbar familj i Björboholm. Ia har kvar bibehållen avelsrätt för eventuell valpkull senare i livet

Luffa har vunnit Bästa valp i Vänersborg och BIM valp i Tångahed. Hon är en fantastiskt trevlig hund som nu är dryga 7 månader.

Bulten, Bosse, Sushi och Tajson mår bra i sina familjer. Bulten och Tajson ställdes ut i Tångahed med fantastiska kritiker och placerade sin 2:a och 3:a i en stor valpklass.

Cocos arbetar och står i 🙂
Hon har uppdrag inom ädreomsorgen två gånger per vecka.
From januari har Cocos arbetat med ett projekt inom Bollebygds kommun. Som skolhund på Bollebygdskolan åk 7-9. Detta projekt har gett mycket bra resultat och skolan vill gärna behålla henne för fler uppdrag till hösten.

Sommaren kommer innehålla en del tävlingar för Ia och Luffa samt att Cocos kommer att fortsätta sitt arbete på Bagaregårdens äldreboende.

Cannstaff – gården fortsätter att hyras ut till kunder som vill ha kennelläger, kurser, tävlingar eller bara träningar med hund. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med er kunder såväl gamla som nya.

För kontakt: 0707-411185

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.