Detta har hänt sedan sist

2019-05-04 Västkustvalpen Utställning -Galeel blev BIR valp. Visades såklart av Ia

2019-05-05 Även dagen efter var det utställningsträning nere i Varberg – Galeel blev även där BIR valp

Hela vårterminen har Cocos arbetat som pedagogisk tjänstehund på Bollebygsskolan med en elev. Fantastiska resultat !!

Ringträningarna fortsätter varje tisdags kväll. Jag får förmånen att träna många olika hundar med sina förare för att de ska ha en fin energi i utställningsringen och inför deras kommande karriärer.

Är du intresserad av att komma på ringträning med din hund – kontakta då Cilla på 0707-411185. Alla träningar läggs även ut som event på fb (Cilla Cannerheim)

Luffa har påbörjat sin viltspårsträning. 2019-05-10 gjorde hon ett testspår (anlag) och det gick fantastiskt bra. Trots att det stod två jägare mitt i spåret med laddade vapen för att skjuta räv hade Luffa fullt fokus och tog hela spåret utan svårighet. Snart kommer vi att göra anlagstestet….

2019-05-11 TÅNGA HED terrierspecial
Sushi (Cannstaff Angel of Darkness) vann ukl, CK och slutade som Bästa tik och BIM
Handler: Vår eminenta Ia Cannerheim
Detta var Sushi´s andra cert

2019-05-12 Lidköpings utställning
Galeel BIR Valp och showade i BIS finalen men ingen placering för en ung trött tonårskille.
Denna dagen ställde Ia även Galeels onkel Farees – å de kammade hem ett Cert !! Då var uppfödaren Agneta glad må ni tro.

Cannstaff har införskaffat en laser. Fantastiskt bra att lasra stela muskler, skador och bara för att det är skönt. Hundarna älskar det. Luffas armbågar har blivit mycket bättre.

En vibplatta är på gång in i verksamheten … det ska bli roligt att kunna utveckla friskvårdsdelen i företaget som ett komplement till det mentala och alla hundträningar.

Är ni intresserade av att få er hund lasrad eller vill att de ska få en skön stund på vibben – kontakta oss gärna på 0707-411185

2019-05-19 HÄSSLEHOLM utställning NDS
Ia ställde ut en pointer vid namn ”Manni” – de vann sin klass, CK, Bästa Hane, BIR och blev BIG 4

Samma dag blev IA BEST IN SHOW JUNIORHANDLER och fick då kvalet till Landslagsuttagningen i sept.

Cocos fortsätter att arbeta på Bagaregårdens äldreboende. Nu arbetar hon på tre avdelningar. Hon bara älskar sitt jobb och ni kan tro att de älskar henne om möjligt ännu mer. De kan vänta i flera timmar de dagar som hon ska komma. Underbart! På facebook (Cilla Cannerheim) läggs det löpande upp bilder och händelser för er som vill följa oss. Det finns även en sida som heter ”Cannstaff i Tubbared – Gården för dig och din hund” där ni kan följa oss.

2019-06-01 var vi i Norge på utställning
Med oss hade vi Hugo (en staffe) och Sushi (vår uppfödning)
I en mycket tuff konkurrens blev Hugo trea i sin klass och Sushi VANN sin klass med CK men blev sedan oplacerad i bästa tik.

Många utställningar blir det …. Men allt är inte utställningar och resultat . Det viktigaste är att våra hundar mår bra,är trevliga och vill vara med familjen på allt. Hundarna älskar att bara vara hemma och hugga ved, spika fågelholkar, simma i sjön och jaga en å annan ekorre

Vi har byggt en stor fin hage med högt staket (1.80) En saluki hoppar nämligen hööööögt….. Fler hagar kommer det att bli….

Nu ser vi fram emot en härlig sommar…. med sol, bad och lediga dagar.

Ringträningarna kommer fortsätta varje tisdag kl 19 – vill du komma med din hund så smsa 0707-411185

Nästa stora event är GRÄNNA staffespecialen 7 juli

Ha en fin sommar önskar Cannstaff – Gården för dig och din hund


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.