November

November är här med regn och rusk

Cannstaff – Gården för dig och din hund är i full höstskrud med vackra färger. Vi lever med årstiderna och nu hålls alla träningar inomhus i träningslokalen. Varje tisdag anordnar vi Ringträningar i två grupper. Dessa träningar är väldigt populära och blir fullbokade snabbt, vilket är mycket trevligt. Våra härliga kunder väljer att komma tillbaka till oss och efter ringträningarna levererar ekipagen i utställningsringarna. Det är en härlig återkoppling – att se glädjen mellan hund och förare oavsett vilken aktivitet eller träning de är här för.
Tack alla kunder för att ni väljer oss!

för dig som är intresserad av att delta på träningar – kontakta Cilla på 0707-411185 eller Cilla Cannerheim på fb.

Galeel har flyttat till ett gäng vinthundar o bir nu i Skövde tillsammans med matte Helen, en borzoi och en salukipojke. De lever rövare ihop kan vi läsa oss till på fb. Vi unnar denna fina ståtliga kille ett hem med vinthundskompisar. Saknaden är stor men vi vet att han trivs bättre nu.

Nocco växer o frodas. Han är 6 månader o en riktig busonge, precis som valpar ska vara. Han är fantastiskt duktig och kan redan en massa grunder för att påbörja utbildning till Terapihund. Han är liksom sin ”xmamma” Cocos välkommen att så småningom påbörja praktik på våra äldreboenden.
Förhoppningsvis kan Nocco komma ut i utställningsringarna tillsammans med Ia till våren.

Hela familjen har varit i England i slutet av oktober. Ia fick ett stipendie från terrierklubben där hon fick åka till England och besöka Gillian Mc Dermott, The Heritage Center och delta på tre engelska hundutställningar med ena av Gillians hundar. En helt fantastisk resa som ni kan läsa om i nästa nummer av Terrierposten. Kommer även presentera reportaget här så fort det är publicerat.

Ia har även varit ute och tävlat, både ställt andras hundar samt tävlat i juniorhandling.
i Växjö blev Ia ihop med pointern Manni Best In Show handler och fick landslagsbiljetten till nästa år 2020. En superlycklig tjej!

Ia har även tävlat Terrier KM där hon kom 2:a med sin vapendragare Staffe killen Charlie. De är verkligen ett härligt ekipage ihop. Sån kärlek och glädje de utstrålar i ringen. Helt underbart att se.

Kennel Zican’s har vid flera tillfällen lånat in Ia att ställa deras fantastiskt snygga amstaffar. Det tycker Ia har varit super roligt och man kan se hur hon strålar tillsammans med hundarna. Fina placeringar har det blivit också 🙂

Kommande helg ska Gården anordna aktivitetsdag för soft coated wheaten terrier klubben. Vi ska ha balansbollsträning, aktiviteter vid sjön och Ringträning. Hoppas på fint väder och en härlig dag.

Vi har sedan några lediga helger innan det är dags för stora Stockholms mässan i Älvsjö. Där ska Ia visa en aussie, tävla SM i juniorhandling samt ställa staffar o amstaffar. Det blir en fullspäckad helg. Vi lovar att uppdatera er. Ni kan också följa oss på fb och Instagram

#cannstaff#
#juniorhandler_iacanneeheim#

Syns snart igen ….
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.