MY DOG

VILKEN HELG !!

3/1 tävlade Ia juniorhandling med fina och showiga Lova. Hon är en amerikansk staffordshire terrier. Av många duktiga handlers placerade sig ia på en fjärde plats. Snyggt jobbat!

Lova och Ia

4/1 En ny dag med juniorhandling. Idag tävlade Ia med ”snygg Zeke” – en australian shepherd. De showade till sig en tredje plats. Heja er !!

Ia och Zeke

5/1 Idag var det dags för att tävla i rasringarna. Zeke och Ia sprang till sig 1:a i juniorklass, CK, 1:a bästa hane och BIM . Så snygga ihop

Ia fick springa mellan ringarna. I en annan ring visades Charlie som vann öppenklassen! med CK och blev bästa hane !! Helt otroligt
Charlie blev idag CHAMPION – endast efter 11 utställningar. Tack till Johan Sandström som uppskattade Charlie´s exteriör och rörelser. Dessutom stort TACK till Charlie´s ägare som låter Ia få göra denna resa tillsammans med er fina prins.

Emellan dessa två hundarna sprang Ia och hjälpte kennel Zican´s med att visa ett par av deras hundar och bli Best in Show med deras fina grupp.
Ia är verkligen lyckligt lottad som får uppleva allt det här.

6/1 Charlie ställdes även idag på den internationella utställningen på My Dog. Han knep vinsten i öppenklassen igen och blev andra bästa hane med CACIB. Helt fantastiskt! Domare för dagen var Anki Johansson.

Helgen avslutades med att , tillsammans med kennel Zican´s bli BEST IN SHOW igen

STORT TACK även till ALBIN som höll koll på våra saker och hundar vid ringen! Det är viktigt att ha ”hjälpare” på plats för att kunna rodda ihop allt det här.
Tack också till husse Joakim som är hemma på gården och passar våra hundar så vi kan åka iväg på alla resor.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.