Äntligen en uppdatering…

Det har hänt mycket sedan i våras. Familjen har kantats med en del tråkigheter. Men med tråkigheter finns alltid små ljusglimtar.

Nora fick valpar 1/4 2021. Vi bestämde att Soda skulle flytta hit. Vi vill se om hon skulle utvecklas att bli lika snygg o trevlig som sin mamma. Soda är nu en 8 månaders busig ”slyngel” som älskar att apportera, bära saker, tugga sönder foppatofflor och hoppar gärna över staket.

Soda 7 mån

HLR utbildningar. Cannstaff anordnar HLR utbildningar regelbundet och efter förfrågan. En nyttig intressant kurs där vi lär oss teori och praktik då hund ”satt i halsen” eller får andnings- och/eller hjärtstopp. För intresseanmälan. Smsa instruktör Cilla Cannerheim 0707-411185

HLR utbildning

Specialsök
Nocco och Nora tränar specialsök med ”likdoft”. Deras nosarbete är fantastiskt. Utbildning hos Advanced Dog Search. Sedan tränar vi regelbundet på egen hand. Cannstaff har byggt en egen sökplattform som vi använder för att effektivt träna in olika dofter, Öva olika passande markeringar och ha kul.

Sökplattform

Liksök ute på svåra områden är super kul hälsar Nocco.

Nocco hittade ”likdoften” inne i en container

Nora söker strukturerat och lugnt. Här är doften placerad under en båt vid vattenbrynet.

Ringträningar på Cannstaff
Varje tisdag kl 18.00 året om har vi Ringträning i grupp i träningshallen. Alla raser o åldrar är välkomna. Håll utkik på Facebook, eller kontakta Cilla Cannerheim 0707-411185 om ni vill komma o träna.
Ia har också privata ringträningar att boka in sig på – smsa 0709-150506
Pris 350kr/timma

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.