Uppdatering – september

Denna höst har vi varit dåliga på att uppdatera hemsidan.

Varje tisdag kväll har vi ringträningar i grupp. Dessa träningar är mycket populära och vi har fantastiskt roliga kvällar. Fem ekipage tränar tillsammans. Vi tränar kontakt, stadga, rörelser och anatomi. Mattarna o hussarna får genuin kunskap i hundutställningens värld.
Cannstaff har även privata träningar. Då finslipar vi …
Bokning av ringträning/privatträning görs via hemsidan under fliken ”bokning”
Gården har köpt in en pelletskamin till träningshallen så det är varmt o skönt att träna där inne. Skulle nog kunna påstå att vår träningshall är en av de vackraste hallarna att träna i.

September:
Cannstaff har köpt grannhuset nedanför gården. Detta hus kommer att hyras ut så småningom. Intresserade kan höra av sig till Joakim på 0705-211580

HLR utbildningar Hund har anordnats på kursgården. Är du eller din klubb intresserad av utbildning i hjärt-lungräddning på hund – kontakta Cilla på 0707-411185

Nora och Nocco har börjat simträna i bassäng på Drömgården i Härryda cirka 1 gång/vecka. Först tyckte dom det var lite suspekt men efter ett par gånger hoppade hon i bassängen o simmar efter sin dummies eller flirtpole. Nocco simmar bara efter sin boll. Simträning är en bra träningsform för hunden. Lillhusse Albin är är alltid med oss. Matte tycker det är kallt i vattnet trots sina 25 grader.

Under hösten har jag (Cilla) haft möjligheten att ingå i ett projekt att arbeta hemifrån. Lyxigt tycker hundarna. De har varsin soffa/bädd på kontoret och älskar att ”få vara med”

Nocco skadade sin bog under sommaren och opererades. Efter detta får han injektion Librela. Detta får han för sina leder/artroser ungefär var 6:e vecka. Verkar fungera väldigt bra, då det är fullt ös på prinsen. Han rehabsimmar nu.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.