Snart är juli slut…

Nya Ringträningstider finns utlagda under fliken ”bokning”. Ringträningarna startar i september. Hoppas vi syns under hösten. Vid bokning betalas avgiften via Swish eller bankgiro.

Vi har försökt att följa er alla när ni har varit iväg och tävlat. Asså… tror inte ni förstår hur stolta vi är när ni gång på gång levererar i ringarna. Inte alltid faller våra hundar domaren i smaken. Alla dömer olika och rasstandarden kan tolkas med olika vinklingar. Men va gör väl ett VG ibland. Vi har alltid samma hund med oss hem som när vi åkte dit.
Som ni har slitit med – stadga – hantering – rörelser – och anatomikunskaper. Vilka framsteg ALLA gör hela tiden.
Varje vecka får vi uppdateringar från Er och än en gång säger jag att bil är så MEGASTOLTA över Er och era hundar.
På Facebook har vi en sida som heter ”Ringträning på Cannstaff”. Den kan alla gå med i som tränar hos oss.

Vi har börjat fotografera.
Några har redan fått sina hundar fotade. Dessa kommer läggas upp på hemsidan under ny flik ”Fotografering av hundar”. Ni kan boka fotosession genom att Smsa eller skicka meddelande på messinger till Cilla.
Vädret spelar stor roll när man kan fotografera eller välja annan dag. Helst ska det vara lite molnigt men med gott ljus. Strålande sol eller regn ger oftast inga bra bilder. Fotograferingen tar ca 1 timma.
Var förberedd med tålamod, tid, energi och fyll på fickorna med godis o gärna någon pipleksak. Ta med utställningskoppel.
Ni kommer få många foton tillskickade till er. Vi väljer tillsammans ut de foton ni vill använda. Foton som ni vill publicera på sociala medier eller användas i andra sammanhang ska först signeras med ”Cannstaff” av oss.

Sommaren på Tubbared har som på många andra ställen i landet kantats av regn, blåst o ruskväder. Har nästan känts som höst vissa dagar.
Soliga dagar har vi badat, simmat och åkt båt. Även tagit cykelturer o promenader. Regniga dagar har hundarna varit o simmat i poolen på Drömgården, tränat sök eller aktiviteter i träningshallen.
Lite målning har vi såklart hunnit med mellan regnskurarna.

Ia har hållit en del Ringträningar, både privata och i grupp i sommar.
Hundskoj i Rydal hyrde in Ia under en kväll i juli för Juniorhandlingträning för ungdomar i Marks kommun. Sporten behöver fler unga killar o tjejer som vill träna o tävla i juniorhandling. Ia tar gärna emot er som är intresserade av privata träningar. Telefonnummer står på hemsidan under ”juniorhandler Ia”.

Nocco har börjat träna lydnad igen. Vi har gått med i BHK (Kallebäck i Göteborg) och BHK i Borås. I september startar vi en kurs i träning mot startklass på Drömgården. Om någon vill träna med oss ibland på olika platser – hojta ! Det är alltid kul att vara fler som tränar tillsammans.

Cannstaff- Gården för Dig och Din hund önskar er alla en fortsatt bra sommar.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.