NKK utställning

Denna helgen var Ia inlånad för att visa Welsh springer spaniel i Norge. Vi åkte upp på lördagen och landade på ett hotell i Notodden, ca 40 minuter från utställningen. På hotellet hade vi det jättemysigt. Vi spelade biljard, badade bastu och var ute på restaurang.

På söndagen var det dags att ta bilen upp genom bergen till lilla Telemark.

För skojs skull var Ia även anmäld till juniorhandlingstävlingen.

Welshhanen ”Snygg Loke” var visst inte domarens favorit. Han placerade sig 2:a i championklassen, vilket de runt ringen tyckte var väldigt märkligt. Han var bäst i klassen men domaren dömer.

Ia hoppade in i uniorhandlingstävlingen emellan rasringen. Det blev lite stressigt så vi tänkte stryka henne från jh tävlingen mitt i men ringsekreteraren kom til och med och hämtade Ia borta vid rasringen. Det förstod vi sen varför.

Domare Wenche Skogli från Norge älskade Ia´s handling och hon VANN Best in show juniorhandler av totalt 15 anmälda duktiga ungdomar. Helt otroligt!

Fantastiskt bemötande fick vi av tjejerna runt ringen. Vi vill definitivt komma tillbaka och såklart bjöd vi in dom till Sverige och de är såklart välkomna att bo hos oss när de kommer hit.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.