Lång uppdatering

Det va längesedan sist som ni fick en uppdatering på hemsidan. Många är hos oss och tränar, framförallt Ringträning, privata träningar och lite balansboll. Vi har även haft ett par Utställningsträningar som varit väldigt lyckade.
Varje tisdag kväll har vi Ringträningar. Boka gör du genom att Smsa Cilla Cannerheim på 0707-411185.

Cocos är piggare än någonsin. Hon får Librela för hennes artroser. Hoppas få njuta av denna speciella ”Queen of fucking everything” ett bra tag till

Cocos med husse

Balansbollsträning brukar vara väldigt populärt för de flesta hundar. Bra komplement till annan träning. Vill ni boka en grupp för träning eller individuellt – kontakta Cilla 0707-411185

HLR utbildning på hund har vi haft ett par gånger. Kurser privata grupper, hundklubbar och på Cannstaff. Önskar ni boka en kurs kontakta Cilla 0707-411185. Håll utkik på Facebook (Cilla Cannerheim’s sida) när nästa kurs blir.


I mitten av april åkte Ia och jag till Ungern silvazvarad för cacib utställning. En rolig resa tillsammans med Terese som har bullmastiff. Nora blev ungersk champion och Soda tillsammans med sin mamma blev best in show i ”Brace class”

Efter Ungern åkte vi direkt till Paris. Vilken resa! Ia skulle representera Sverige i Juniorhandling tävlingen. Hon gjorde ett kanonjobb. Starfältet var tufft och Nora var trött efter långa resor och förra helgens utställningar. Tack till SKK ocH SHU för resebidrag att kunna göra denna resa. Ia flög hem o vi andra två fick köra.


Nora brukar ”knäcka extra” o följa med till min bror som fortfarande har besvär av sin stroke. Hon älskar att vara hos honom. Gosa, hjälpa till med peggen och ”skrämma” personalen. Nä skämt åsido. Hon brukar charma dom efter en stund.


Soda har tyvärr återgått till sin uppfödare i Norge. Detta av olika skäl. Hoppas hon är en lika glad, busig och tuff liten tjej även i grannlandet. Vi är såklart väldigt ledsna över detta men det var det bästa i nuläget.


Ia är färdig ringsekreterare nu och vi har varit iväg och arbetat tillsammans i Gimo. Det var väldigt roligt att kunna jobba ihop med sin dotter och hon är så duktig på detta. Hon har ju iof tillbringat många långa dagar på utställningar innan. Hon var inkallande och jag skrev så pennan glödde.

Sveriges nationaldag firade vi på BAP run. En MC fest och cortege. Albin o jag var funktionärer medan Ia och Jocke åkte motorcykel.

Nu ska vi snart ha semester och fixa med huset, ta en sväng till England, Gränna rasspecial och bara vara. Här kommer lite bilder från vår vardag på gården Cannstaff.

Vi hörs framöver ! Välkomna att höra av er om ni är sugna på Ringträning, privat träning, balansboll eller HLR utbildning. Vi finns alltid tillgängliga på telefon 0707-411185

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.