Januari -23

Gott nytt år !
Ny månad – Nytt år – Nya träningar o tävlingar – Nya möjligheter !

Ringträningarna o privatträningarna fortsätter som vanligt. Håll koll – flera tider läggs ut regelbundet. Bokning görs via hemsidan. http://www.cannstaff.se/bokning/
Önskar ni boka andra tider – Smsa mig så ser vi om det går att lösa

Enstaka balansbollsträningar är inplanerade. Detta är en rolig aktivitet för alla hundar. Under dessa träningar tränas både kropp o knopp. Nästa tillfälle är 7/2. Bokas genom hemsidan.

Årets My Dog gick av stapeln första helgen i januari. I år ställde vi ingen egen hund. Ia arbetade som ringsekreterare. Jag var på plats alla dagar. Försökte träffa så många av er som är här o tränar. Fotade och gav er lite extra Lycka till kramar. Alla gjorde fantastiska resultat. Färgen på rosetterna spelar ingen roll. Alla domare dömer olika. Viktigaste är känslan! Er känsla tillsammans i ringen! Ett bonus om det går bra. Grattis alla ni som gick in o gav järnet. Jag är en väldigt stolt coach. Det är så roligt när ni skickar bilder efter utställningen.

Cannstaff har en Facebooksida ”Ringträning på Cannstaff” som är för er ekipage som tränar hos oss. Där lägger vi gärna upp bilder och små tips till varandra.

Det har varit en tuff höst. Cocos är så saknad av många. Hon var ”my once in a lifetime” hund och min arbetskamrat under många år. Senast igår fick jag frågan om ett nytt uppdrag till en elev och det sög till i magen lite extra när Cocos inte finns med oss längre. Jag vet dock att hon har koll på oss alla från Nangijala.

Nocco o Nora mår förträffligt bra. De lever livet på gården och ligger i med träning. Vi simmar en gång i veckan, löptränar, kampar och tar långa promenader. Berikning dagligen i form av olika hjärnaktiviteter och egentid med specialdesignade stunder.

Albin (lillhusse) har flyttat. Han har köpt ett hus och är saknad hemma av oss o hundarna.
Ia pluggar på och jobbar på helgerna som ringsekreterare då det är utställningar.
Jocke jobbar på.. driver både företaget o gården med bravur.
Jag jobbar 75% på 1177 mestadels kvällstid. Det gör att privata träningar framförallt ligger på dagtid / förmiddagar.

Vi ser extra fram emot mars månad. Då ska Ia med sin coach åka till crufts i Birmingham, England och representera Sverige i handling. Ni kommer kunna se o följa henne under tävlingen. Tävlingen sänder live. Vi håller er uppdaterade på vart man loggar in.

Må gott allihopa. Träna lite varje dag. Korta stunder ofta. Kontakt – Stadga -Hantering – Rörelser. När alla dessa moment sitter så e det dags för finlir med snygga uppställande o fin energi i ringen.

// Cilla Cannerheim tel 0707-411185

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.