Lite bilder o uppdatering

En januari med mycket regn o rusk. Vi fick ett par dagar med snö. Väldigt få soltimmar denna månaden. Hundarna är lika glada för det. De är inga ”vanliga staffar” som inte gillar regn. De kan tänka sig att vara ute i alla väder och springa i ösregn, bada i vattenpölar i skogen, hoppa i det iskalla vattnet i sjön för att dricka lite. Klumpiga Nocco ser till att alltid blöta ner sig extremt mycket genom att antingen ramla eller hoppa fel. Han är vår lilla clown o en riktig Prins-Arne. Nora älskar att springa. Hon har en grym kondis. Ett varv på 7 km med matte flåsandes på cykeln gör hon i ett nafs. Sen vill hon oftast avsluta med kampträdet eller lite ”dummiekastning”.
Sökplattformen har legat nere under ett långt tag. Matte har inte haft tillräcklig fantasi att lyfta på arslet o rigga upp doftsök. Äntligen har vi dragit igång denna roliga aktivitet. Nora hade nosen intakt o var lika pricksäker som innan pausen. Nocco mest slarvig, som en riktig tonårskille som ska göra allt samtidigt. Nocco är däremot en jäkel på lydnad. Jag hoppas kunna ta upp träningen till våren och finslipa ”startklass” igen. Båda hundarna älskar träningshallen och att balansbollsträna tillhör ett av favoriterna. Bra motionsform för både kropp o knopp.

Husse har precis fyllt år. Vi tvåbenta firade med middag o paket medan hundarna firade honom med kläng i sängen o kliande fällande hårstrån på lakanet. I februari har vi lite födelsedagar av matte o lillmatte. Vi missar vinterspecialen pga kalas. Så här i efterhand kanske det var bra att vi inte anmälde för Nora har passat på att än en gång bli skendräktig sidådär 2 månader efter löp. Förra gången hade hon en jobbig skendräktighet. Vi hoppas att det blir lindrigare denna gången.
Nu längtar vi efter vår och sommar… och CRUFTS ….

Ringträningarna, privatträningarna o balansbollsträningarna fortsätter som vanligt. Platser läggs upp på bokningssidan. Väl mött !

// Cilla 0707-411185

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.