Vinter igen

Februari har startat med flera kalas o födelsedagar i familjen. Vi missade årets vinterspecial i Stockholm. Tiden räckte inte till för att åka o samtidigt träffa släkt o vänner samt jobba. Vi fick helt enkelt prioritera.
Grattis till alla vinnare!
Är så tacksam att se alla o följa alla som är här o tränar. Vilka fantastiska ekipage ni har blivit. Riktiga superhandlers och trygga hundar med fin energi i ringen. Så stolt över er alla 🌟

Vintern slog till igen här på Tubbared. Hundarna gillar snön men inte matte 😅

Ringträningarna fortsätter precis som vanligt. Finns flera träningstider nu inför några kommande utställningar. Ett tips. Var ute i god tid o boka tider. Det blir snabbt fullbokat. Är du ”ny” utställare rekommenderas en eller ett par privata träningar först. Då får ni klarhet över vad just ni som ekipage behöver träna på. Sen är gruppträning väldigt bra som komplement så hunden lär sig att vara i samma ring som flera hundar. Max antal hundar på träningarna är 6 st. Anpassas så klart till storlek på hundarna som deltar.
Bokar gör du på ”bokningsidan” i listen ovanför. Välkomna ! Har du frågor ring eller Smsa Cilla på 0707-411185.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.