Tisdagarna med Er

Ringträning varje tisdag året om.
Kvällar där jag alltid blir väldigt glad och stolt … över Er. Dig och din hund och Ni som ekipage.

Må hända att jag tjatar på Er .. men så bra det blir..
Jag älskar anatomi och jag vill verkligen att ni ska köra er se hundens rätta jag. Att ni som handler ”coachar” hunden in i rätt energi, fin stadga, stöttar den i hantering, för fram till bästa rörelse och sist lo men inte minst vet hur varje individ ska stå snyggast utefter egna förutsättningar.

Tider för gruppträning bokas på hemsidan
http://www.cannstaff.se/bokning/

För er som är nya inom utställningsvärlden är det ett bra tips att ta en privat träning innan gruppträning. Dessa bokas direkt via sms 0707-411185

Välkomna !!


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.